Basisprincipes

De Beste Portemonnee voor TON

TON (The Open Network) is een blockchain-platform dat gebruikers aantrekt met zijn schaalbaarheid, transactie snelheid, decentralisatie en minimale kosten. De integratie met Telegram heeft TON een aanzienlijk gebruikersbestand gegeven. Een portemonnee voor Toncoin (TON) is een essentieel hulpmiddel voor de veilige opslag, verzending en ontvangst van cryptocurrency. Het biedt de gebruiker een uniek adres en privésleutels om toegang te krijgen tot en tokens te beheren. Bij het kiezen van de beste opslag voor TON is het cruciaal om het verschil tussen custodial en non-custodial portemonnees te begrijpen.

Custodial en Non-Custodial Portemonnees

In custodial portemonnees worden privésleutels opgeslagen op een dienst van derden. Dit biedt de gebruiker snelle en gemakkelijke toegang tot activa via een applicatie of website. Grote en gerenommeerde platforms, zoals cryptocurrency-uitwisselingen, kunnen een hoog niveau van beveiliging en onberispelijke klantenservice bieden. Dergelijke crypto portemonnees geven de gebruiker echter niet de volledige controle over de sleutels. In theorie kunnen tokens verloren gaan als de dienst wordt gehackt of failliet gaat.

Een non-custodial portemonnee stelt de eigenaar in staat om volledige controle over de sleutels te hebben. De gebruiker wordt onafhankelijk van derden, waardoor het privacy niveau wordt verhoogd. De gebruiker is echter zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van de sleutels, en in geval van verlies kan de toegang tot de cryptocurrency extreem moeilijk te herstellen zijn.

We hebben verschillende portemonnees van verschillende typen samengesteld die als de beste voor het opslaan van TON-tokens kunnen worden beschouwd. Elk biedt geavanceerde oplossingen voor het beheren van crypto activa.

Cropty Wallet

Een custodial portemonnee die een multifunctioneel, handig en veilig platform voor tokenhouders vertegenwoordigt, met tal van functies zoals multi-netwerkondersteuning, automatische cryptocurrency-conversie en 24/7 ondersteuning. Daarnaast kan TON in de app worden gebruikt als onderpand voor het verkrijgen van cryptocurrency-leningen. De gebruiker kan zijn tokens in onderpand geven en een lening in een andere cryptocurrency ontvangen, zoals USDT.

Functies:

 • De portemonnee heeft een eenvoudige en intuïtieve interface, waardoor deze toegankelijk is, zelfs voor nieuwkomers in de crypto-industrie. Gebruikers kunnen gemakkelijk hun activa beheren, transacties uitvoeren en hun portefeuille in real-time volgen.
 • De app is beschikbaar voor iOS en Android.
 • Privésleutels worden lokaal opgeslagen op veilige media, waardoor het beveiligingsniveau en de controle over fondsen worden verhoogd. De portemonnee ondersteunt ook tweefactorauthenticatie, wat een extra beveiligingslaag biedt.
 • De portemonnee ondersteunt vele populaire cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum en anderen, waardoor het beheer van alle activa op één plek handig is.
 • In de app kunnen gebruikers gemakkelijk tokens tussen verschillende blockchain-netwerken converteren, waardoor het beheer van crypto activa flexibeler en handiger wordt.
 • Het ontwikkelingsteam biedt 24/7 ondersteuning om eventuele problemen of problemen met de portemonnee op te lossen.

TonKeeper

Een van de meest handige en populaire oplossingen voor het opslaan en beheren van TON. Deze non-custodial portemonnee maakt het mogelijk om munten te kopen met een bankkaart. Een opvallende functie van de crypto portemonnee is de stakingdiensten. Gebruikers kunnen munten opslaan en rente verdienen voor deelname aan de ondersteuning van de Gram blockchain en het stemmen over belangrijke netwerkbeslissingen.

Functies:

 • Geavanceerde versleutelingstechnologieën om fondsen en gegevens te beschermen.
 • Integratie met verschillende diensten en gedecentraliseerde applicaties.
 • De mogelijkheid om nieuwe Gram crypto portemonnees te creëren of bestaande te importeren.
 • Handige monitoring van het saldo en het bekijken van gedetailleerde transactiegeschiedenis, inclusief adressen van afzenders en ontvangers, bedrag en uitvoeringstijd.
 • Hoge transactieverwerkings snelheid met QR-codes.
 • Meerdere beveiligingsniveaus, waaronder een PIN-code en biometrische authenticatie.

Telegram Wallet

Een digitale custodial portemonnee geïntegreerd in de populaire messenger Telegram, stelt gebruikers in staat om veilig TON cryptocurrency op te slaan, te verzenden en te ontvangen. Het werd gecreëerd in de vorm van een chat-bot om het interactieproces met munten te vereenvoudigen, waardoor ze toegankelijk worden voor een breed publiek.

Functies:

 • Munttransfers direct in de dialoog zonder commissie.
 • Transacties en gebruikersgegevens worden beschermd door geavanceerde versleutelmethode.
 • Directe transacties dankzij TON blockchain-technologie.
 • Ontvangst van cryptocurrency via QR-code.
 • Ingebouwd P2P-platform voor het kopen en verkopen van munten.
 • Ondersteuning voor gedecentraliseerde applicaties.

Ledger

Onlangs zijn hardware non-custodial portemonnees van Ledger ook begonnen met het ondersteunen van de opslag van TON. Om munten op te slaan, kunnen gebruikers Ledger Nano S, S Plus en X-apparaten gebruiken. Het is nodig om de firmware bij te werken, de TON Network app via Ledger Live te installeren en MyTonWallet te gebruiken om TON te beheren.

Functies:

 • Ondersteuning voor meer dan 5500 verschillende cryptocurrencies.
 • Integratie met populaire portemonnees en applicaties voor het beheren van crypto activa.
 • Transactie bevestigingen via het scherm op het apparaat om phishingaanvallen te voorkomen.
 • Toegang tot activa herstellen met een seed phrase in geval van verlies of beschadiging van het apparaat.

Welke Portemonnee te Kiezen?

Zoals je kunt zien, biedt elke besproken portemonnee gebruikers een hoog beveiligingsniveau en een breed scala aan extra functies. De volgende tips helpen je bij het maken van je keuze:

 • Als maximale controle over tokens jouw prioriteit is, kies dan voor een non-custodial portemonnee. Als gemak en ondersteuning belangrijker zijn, kies dan voor een custodial portemonnee.
 • Als je een beginner bent en niet zeker weet of je met alle technische aspecten van hardware-oplossingen kunt omgaan, zullen custodial crypto portemonnees zoals Cropty Wallet of Telegram Wallet gemakkelijker te gebruiken zijn.
 • Houd er rekening mee dat custodial portemonnees potentieel kwetsbaarder zijn voor hacks, dus het is belangrijk om je activa alleen aan betrouwbare diensten toe te vertrouwen. Non-custodial crypto portemonnees zijn veiliger qua sleutelbeheer, maar vereisen verantwoordelijke opslag.

Ervaren gebruikers adviseren om langetermijn cryptocurrency-investeringen op hardware non-custodial portemonnees op te slaan en beurzen en diensten te gebruiken voor dagelijkse transacties. Hieruit kan worden geconcludeerd dat de beste portemonnee voor TON een custodial is, omdat de token vaker wordt gebruikt voor aankopen en overboekingen tussen mensen dan voor langetermijn opslag om kapitaal te vergroten.

19 posts

About author
is een ervaren auteur op het gebied van cryptocurrencies en blockchain. Hij heeft een diepgaande kennis van Bitcoin, USDT en andere digitale valuta's. Met meer dan tien jaar ervaring in de industrie heeft Lars verschillende artikelen en boeken geschreven over crypto-wallets en hoe ze te gebruiken. Hij is gepassioneerd door de mogelijkheden die cryptocurrencies bieden en deelt graag zijn kennis met anderen.
Articles

6 Comments

Geef een reactie